Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 juni, 2020 - 17:47Uppdaterad: tisdag, 16 juni, 2020 - 18:39

Engman lämnar Chelsea – klar för fransk toppklubb

Adelina Engman lämnar Chelsea och den engelska fotbollen efter två säsonger för spel i den franska toppklubben Montpellier HSC.

Engman berättar att flytten har gått snabbt och förhandlingarna har pågått under de senaste veckorna. Beslutet till flytten grundar sig i brist på speltid och de skadebekymmer hon dragits med i under den senaste säsongen.

- Jag har större chans att få mer speltid i Montpellier. Jag har varit skadad under i princip hela den gågna säsongen och dessutom är konkurrensen stenhård på min position i Chelsea, säger Engman.

Försäsongen drar igång i början på juli så tills dess kommer Engman flytta till Frankrike. Montpellier slutade förra säsongen på fjärdeplats i D1 Féminine där de slåss med storklubbarna Lyon och Paris Saint Germain.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »