Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 10 augusti, 2023 - 14:26Uppdaterad: torsdag, 10 augusti, 2023 - 14:32
  • Thomas Karlsson förklarar att årskortet ska gynna de som pendlar istället för de som bara reser nu och då. Foto: Lina Hagström.

Eckerölinjens årskort ses över: “Det kommer inte att bli någon chockhöjning av priset”

Eckerölinjens försäljning av årskort är för tillfället pausad där bolaget nu tittar över upplägget på årskorten.

- Det kommer bli dyrare men det handlar inte om någon chockhöjning. Det har pratats sedan Rosella såldes att vi skulle höja våra priser markant men det tycker jag vi bevisat att vi inte gjort, säger Eckerölinjens vd Tomas Karlsson. 
Årskortsförsäljningen kommer att vara igång inom kort igen.  
- Prisbilden på årskorten i förhållande till ordinarie priser är för låg. Årskorten har inte varit så populära hos oss men efter Rosella-försäljningen, som bevisligen hade fler pendlare än vi haft, så behöver vi se över upplägget. För den som verkligen pendlar ska det vara förmånligt, men för den som reser ett antal gånger ska inte det vara ett alternativ, säger Tomas Karlsson. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »