Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 mars, 2010 - 21:43Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Dödsolycka på Mariella

En man dödsstörtade ombord på m/s Mariella under natten till måndag. Personalen i Mariellas reception upptäckte den livlöse mannen på golvet i en aula på sjätte däck. Han hade fallit från åttonde till sjätte däck genom ett öppet tak. Den omkomne mannen var fransman och studerade i Sverige. Eftersom olyckan upptäcktes kort före Mariella tidigt på morgonen skulle lägga till i Mariehamn är det polisen på Åland som ansvarar för utredningen. Viking Lines informationschef Johanna Boijer-Svahnström säger att det är en mycket tragisk händelse. -Det är oklart vad som har hänt, eftersom det inte finns några vittnen till händelsen. Men han måste nog ha tagit sig över räcket på något sätt, men det får polisutredningen utvisa, säger Johanna Boijer-Svahnström.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »