Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 juni, 2020 - 17:03
  • Det råder blandade åsikter om att årets Rockoff blir av.

Delade åsikter om Rockoff

Många tycker att det är bra att det ordnas något i Mariehamn, samtidigt som det också finns viss oro för smittspridning.

Det framkom under måndagen när Ålands Radio frågade människor i Mariehamn vad de tycker om genomförandet av årets Rockoff-festival.

- Det är bra för ekonomin och för turistnäringen, men ur smittskyddsperspektiv är det väl inte det bästa, säger en av de som svarade.

En annan svarande tycker att det ska bli kul, men att det känns konstigt med större folksamlingar. Det fanns också vissa som tyckte att det bara är positivt att festivalen ordnas.

Under midsommarhelgen uppstod en debatt inom sociala medier huruvida det är rätt eller fel att ordna ett stort evenemang under en pågående pandemi.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »