Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 23 juni, 2010 - 15:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Byggboom i stan<br>-framtiden osäker

Det byggs på många ställen i Mariehamn just nu och antalet stora projekt är fler än normalt. Det vittnar Ålands Radios rundringning till de större byggbolagen om. Cirka tio stora byggen pågår i Mariehamn och just utanför.Även om det är full fart just nu så ser byggbolagen lite bekymmersamt på framtiden. De flesta projekt som pågår kommer att vara klara inom ett år eller ännu tidigare och efter det finns inte så mycket på gång.- Det som ska börja byggas om ett år ska ligga på ritbordet nu, och vad jag vet så finns inte många sådana projekt, säger Erik Sundblom, vd på Ålands Bygg.Projekt som eventuellt kommer inom en snar framtid är ombyggnad av Självstyrelsegården, utbyggnad av Postens lokaler och etapp två av Trobergshemmets renovering, men enligt byggbolagen är det ännu mest rykten.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »