Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 14 juli, 2020 - 08:03
  • Broschyr ska underlätta sökandet av ekonomiskt stöd för privatpersoner på Åland.

Broschyr ska underlätta ekonomiskt stöd

Röda Korsets Ålandsdistrikt och Mariehamnsavdelning har sammanställt en broschyr i syfte att underlätta sökandet av ekonomiskt stöd för privatpersoner på Åland.

- Det är en sammanställning av myndigheter och organisationer som erbjuder ekonomiskt eller materiellt stöd till privatpersoner på Åland, berättar Sille-Riin Rajala, som sommarjobbar på Röda Korset och sammanställt broschyren.

Broschyren finns i både en svensk och en engelsk version och man har enligt Linda Johansson, samordnare för social- och mångkulturell verksamhet, länge sett ett behov för detta, eftersom personer har begärt hjälp hos Röda Korset. Med hjälp av broschyren ska man enklare veta vart man ska vända sig i olika frågor om stöd.

Broschyren finns från och med i höst hos alla aktörer som är med samt på Röda Korsgården inom kort.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »