Publicerad: söndag, 15 augusti, 2021 - 17:28Uppdaterad: söndag, 15 augusti, 2021 - 20:02

Bortaförlust för IFK

IFK Mariehamn förlorade söndagens bortamatch mot HJK med 1-0.

Första halvlek slutade mållös och matchens enda mål kom i den 65:e minuten, då Anthony Olusanya kunde nicka in 1-0 till HJK efter en markeringsmiss i IFK-försvaret.

Under slutskedet av jagade IFK ett kvitteringsmål och man kom till några chanser där bland annat Calle Svensson hade en möjlighet att kvittera.

IFK ligger nu elva, näst sist, i tabellen med elva inspelade poäng på femton matcher. AC Oulu innehar tiondeplatsen med tretton poäng på sexton matcher och KTP ligger sist i fotbollsligan med åtta poäng på femton matcher.

IFK spelar nästa match i fotbollsligan den 22 augusti då man tar emot FC Honka hemma på Wiklöf Holding Arena.