Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 9 juli, 2024 - 06:00Uppdaterad: tisdag, 9 juli, 2024 - 06:00

Birkas vd: “Hög beläggningsgrad under sommaren”

Beläggningsgraden är hög på m/s Birka Gotland nu under sommarmånaderna, det menar Marcus Risberg, tf vd för Gotland Alandia Cruises.  

– Vi går inte ut med exakta siffror men vi ser att en väldigt stor del av kapaciteten för långkryssningarna börjar bli fullbokade, säger Risberg. 

Det var i slutet av april i år som Gotland Alandia Cruises meddelade att Susanne Kaarnimo-Knight skulle lämna sitt uppdrag som vd efter en månad av påbörjad kryssningstrafik. Bolaget tillsatte Marcus Risberg, vd för Destination Gotland, som tillförordnad vd.

Rekryteringen för bolaget pågår fortfarande. 

– Vi har ett antal kandidater. Den här rekryteringen har renderat ett stort intresse. Vi räknar med att inom en inte allt för avlägsen framtid kunna fatta ett beslut om vem den permanenta vd:n ska bli, säger Marcus Risberg. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »