Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 14 mars, 2020 - 19:09Uppdaterad: lördag, 14 mars, 2020 - 19:43

Birka Cruises pausar sin kryssningstrafik

Birka Cruises meddelade under lördagskvällen att man på grund av den rådande situationen och oron kring coronaviruset tar en paus i sin kryssningstrafik från Stockholm.

Samtliga avgångar mellan 15 mars fram till och med 7 april ställs in.

Alla berörda kunder kommer att kontaktas personligen inom den närmaste veckan och erbjudas fri ombokning till en avgång längre fram, elleratt boka av sin resa med full återbetalning. 

- Vår högsta prioritet på Birka Cruises är våra gästers och medarbetares hälsa, välmående och säkerhet. Under rådande situation ser vi inte att det är möjligt att upprätthålla vår ordinarie kryssningsverksamhet de närmaste veckorna säger Tomas Karlsson, VD för Birka Cruises i ett pressmeddelande.

Avgångar från och med den 8 april och framåt berörs i nuläget inte och planen är att återuppta trafiken onsdagen den 8 april.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »