Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 1 april, 2010 - 08:12Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

Behandlingshemmet på Enklinge<br>startar om en månad

I maj kommer det så kallade Enklingekollektivet, där man ska behandla vuxna missbrukare, att starta sin verksamhet. Behandlingshemmet ska bedrivas i de lokaler där det var tänkt att Neurocity skulle ha sin verksamhet. Alla tillstånd är nu klara och lokalerna är godkända av myndigheterna. Det är samma bolag som driver Eckerökollektivet med ett behandlingshem för unga missbrukare som står bakom den här satsningen på Enklinge. -Vi är oerhört glada att komma igång, och vi har plats för 18 klienter, säger verksamhetsledaren är Kari Kärki. Ännu har man inte klart med några klienter, men förfrågningarna har enligt Kärki varit många. Han säger att Enklingebornas reaktioner på behandlingshemmet har varit enbart positiva.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »