Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 april, 2023 - 11:25Uppdaterad: onsdag, 19 april, 2023 - 12:51
  • Från slutet av maj angör Baltic Princess återigen Mariehamn.

Baltic Princess tillbaka på Åbo-Stockholm-rutten under sommaren

Tallink Siljas Baltic Princess återvänder till Åbo-Mariehamn-Stockholm-linjen från slutet av maj till och med början av september. 
- Under sommarsäsong har vi många bilresenärer som fortsätter sin resa mot Europa och södra Sverige. För dem är det viktigt att komma just till Stockholm, säger Tallink Siljas affärschef Kalle Katajainen i ett pressmeddelande. 

Under vintersäsong är Baltic Princess resenärer till 95 procent finländare som åker på 22-timmars kryssning och inte stiger av färjan. 
- Vi testade nu för första gången att ändra rutten under vintern till Kapellskär istället för Stockholm. Vi är mycket nöjda med resultatet. Vi har också fått respons av många nöjda åländska resenärer som tycker att tidtabellen är bättre, säger Katajainen. 

Baltic Princess inleder sin nygamla rutt måndagen den 22 maj och återvänder till Åbo-Långnäs-Kapellskär måndagen den 4 september. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »