Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 12 augusti, 2020 - 14:00Uppdaterad: torsdag, 13 augusti, 2020 - 07:01

Asfaltering på Hammarlandsvägen

I morgon torsdag den 13 augusti påbörjas beläggningsarbete på landsväg 1 Hammarlandsvägen, mellan Kattby och Marsunds bron.

Först jämnas vägen till med ett tunt lager asfalt, därefter läggs slitytan som är ett tjockare asfaltslager. Fräsning av asfalt utförs i korsningsområden och längs trottoarer. En skarp kant uppstår vid fräsningen som markeras med skärmar.

Och på landsväg 560 mellan Hullby och Kulla i Saltvik har vägarbete påbörjats. Vägen ska fräsas och sedan få en ny beläggning och ska vara färdigt i slutet av augusti. Underlaget kan vara ojämnt och mjukt där arbetet pågår.

Landskapets infrastrukturavdelning uppmanar trafikanter att köra försiktigt och att visa hänsyn till de som utför arbetet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »