Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 4 september, 2023 - 05:59Uppdaterad: onsdag, 1 november, 2023 - 12:38

Annie Lahti ny ordförande för Teaterföreningen i Mariehamn

Annie Lahti är ny ordförande för Teaterföreningen i Mariehamn och förutom att fortsätta på de projekt som redan startat, hoppas hon på snabbare arbetsprocesser, mer satsning på musikaler och fler teaterkurser.  

– Administrationen är väldigt tungrodd som styrelse och förening och jag vet att det diskuteras förändring, säger Lahti. 

En lösning skulle kunna vara någon form hjälp med ansökningar och pappersarbete, kanske via en takorganisation. Framåt ska föreningen till exempel ordna flera kurser och så fyller man 110 år nästa år. 

–Min vision är att vi ska vara en gemytlig förening som sätter upp egna produktioner men som också jobbar med samproduktioner. Det finns ett stort intresse för mera samarbete inom teatern, säger Lahti. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »