Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 21 juli, 2011 - 16:02Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Åländska stugor är gamla<br>Det betyget ger turister på nätet

Nu finns Destination Ålands nya betygsättningssystem ute på nätet. Sedan mars i år har besökande turister kunnat sätta betyg på åländska stugor, hotell och fisketurer, och sedan i går kan alla som vill gå in på nätet och se de omdömen och betyg som kommit in hittills. Det var Destination Ålands före detta enhetschef Tanja Sabel som sjösatte projektet, och hon tror att den nya tjänsten kan göra att rätt målgrupper hittar till de olika boendealternativen. Hundratals omdömen har kommit in hittills, och det står klart att turisterna tycker att Åland är vackert, men att det finns klagomål på låg stugstandard. -Det är ingen nyhet för oss inom branschen att boendet på Åland inte är det senaste på marknaden, säger Tanja Sabel.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »