Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 12 november, 2023 - 21:42Uppdaterad: söndag, 12 november, 2023 - 21:42
  • Styrelsen för Åland Post har haft en intensiv månad. Arkivbild.

Åland Post blickar framåt

Nu är det drygt en månad sedan Åland Post fick en ny styrelse på en extra bolagsstämma och där Roger Nordlund utsågs till ny ordförande efter Dan E Eriksson som valde att avgå. 

Det har varit en intensiv tid med många styrelsemöten och många träffar med ledningen och personalen, säger Roger Nordlund. 

Enligt Nordlund har de senaste veckorna handlat mycket om att låta alla på Åland Post få tid och utrymme att bearbeta följderna efter domen från Åbo hovrätt samtidigt som en framtidstro byggs upp. 

Huvudfokus under den närmaste framtiden är att anställa en affärsområdeschef i Vanda för verksamheten som går under namnet Axla. Det är plock och pack-verksamheten som sedan något år tillbaka finns i riket. 

Det är prioritet ett just nu att få den verksamheten att fungera så bra som möjligt, när det är löst ska vi titta hur vi gör med vd-frågan. 

Johan Sundblom är för tillfället tf vd på Åland Post. 

https://alandsradio.ax/nyheter/roger-nordlund-tar-over-styrelseordforande-aland-post 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »