Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 16 november, 2021 - 09:45Uppdaterad: tisdag, 16 november, 2021 - 11:54

Air Leap börjar flyga mellan Åbo och Stockholm

Den 24 januari startar Air Leap en direktlinje mellan Stockholm Arlanda och Åbo. Det blir två dagliga tur- och returresor, lunch och kväll, måndag till fredag samt en direkt flygning från Åbo till Stockholm på lördag med retur på söndag.

Air Leap meddelade tidigare att man ökar antalet avgångar till Mariehamn och Åbo till två dagliga tur- och retur. Det innebär att det totalt erbjuds fyra avgångar från Åbo till Stockholm, två direkt och två med mellanlandning i Mariehamn.

- Åbo har historiskt sett varit en viktig destination till och från Stockholm. Stockholm och Åbo har sedan pandemins utbrott stått utan direktflyg. Vi är därför glada att kunna göra den denna satsning. Tillsammans med linjen via Mariehamn kommer det nu erbjudas många avgångar som kan anpassas till anslutande flyg i Stockholm, säger Johan Giæver Marvik, Commercial director Air Leap i ett pressmeddelande.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »