Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 29 april, 2010 - 10:34Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:22

ÅAB på plats i flygets väntsal

Ålandsbanken vill hitta nya kunder och prövar därför ett helt nytt grepp i riket. Banken öppnar väntrum eller så kallade lounger på flygplatserna i Åbo, Vasa och Tammerfors. Den första av dem, loungen på Åbo flygplats, öppnade i förrgår. Ålandsbankens marknads- och kommunikationsdirektör Tom Westerén berättar att det inte är frågan om några bankkontor utan resenärerna erbjuds viloplats och bankkontakter på flygplatsen i bekväm miljö som påminner om ett Ålandsbankenkontor. -Alla är välkomna till det här väntrummet, och vi ser stor potential i detta. 1,2 miljoner resenärer flyger årligen rutterna Åbo, Tammerfors och Vasa, säger Tom Westerén. Ibland kommer personal från banken att finnas på plats, men inte alltid. Väntrummet är inrymt i ett hörn i flygplatsens väntsal efter säkerhetskontrollen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »