Publicerad: onsdag, 24 juni, 2020 - 15:57Uppdaterad: onsdag, 24 juni, 2020 - 16:44
  • IFK och HIFK spelade oavgjort i dagens träningsmatch i Helsingfors.

1-1 mellan HIFK och IFK Mariehamn

Fotboll: IFK Mariehamn fick med sig resultatet 1-1 i eftermiddagens träningsmatch borta mot Helsingfors IFK.

HIFK tog ledningen redan efter fem minuters spel när Carlos Erikson siktade rätt med ett avslut inne i IFK:s straffområde intill målvakten Oskari Forsmans vänstra stolpe. Det var en relativt chansfattig match där matchtempot påverkades av sommarvärmen.
IFK Mariehamns inhoppare Frankline Okoye nickade in kvitteringen på en hörna med fem minuter kvar av matchen. IFK Mariehamns seriepremiär spelas om en vecka mot Ilves i Tammerfors.