Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 9 oktober, 2024 - 12:52Uppdaterad: onsdag, 9 oktober, 2024 - 14:23
  • Ella Degerstedt stannar i ÅU åtminstone under 2025. Arkivbild.

Degerstedt förlänger med ÅU

Mittbacken Ella Degerstedt har skrivit på ett nytt avtal med Åland United som sträcker sig över nästa säsong med option för 2026. 

22-åringen kom till Åland United inför den här säsongen och har medverkat i 20 liga- och cupmatcher och gjort ett mål hittills i år. 

– Jag är väldigt nöjd med att Ella har skrivit på ett nytt kontrakt. Hon har haft en bra period med ett antal starka insatser senaste tiden och det som känns mest spännande är att detta är första året hon fullt ut spelat mittback. Jag anser att det finns en stor utvecklingspotential hos Ella och hon är också beredd att göra jobbet som krävs för att kunna lyckas med det. Ella är dessutom en mycket bra karaktär i gruppen vilket är en bra egenskap i ett fotbollslag, säger nye huvudtränaren Daniel Norrmén till klubbens hemsida. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »