Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 19 januari, 2011 - 11:49Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

Trafficking ämne för Östersjömöte

Trafficking och vad man kan göra för att stoppa handeln med människor behandlades i går av en grupp Östersjöparlamentariker utsedda att hantera just det problemet. I gruppen ingår också lagtingets vicetalman Gun-Mari Lindholm. Gruppen verkar för ökad kunskap och bättre informationsutbyte, men också för förbättrad lagstiftning mot trafficking. Gun-Mari Lindholm aktualiserade på mötet Europarådets konvention från 2007 om trafficking som Finland nu ska förverkliga. Av de länder som ingår i gruppen är det hittills endast Danmark som har infört konventionen i sin lagstiftning. -Trots att många frivilligorganisationer arbetar hårt mot trafficking har det varit svårt att få upp frågan på den politiska agendan, säger Gun-Mari Lindholm.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »