Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 21 januari, 2011 - 15:23Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:21

69-åriga Ulla vill fortsätta jobba<br>men ÅHS säger nej

Ålänningarna vill jobba allt längre. En av dem som vill jobba längre är Ulla Johansson, hon vill inte lämna jobbet som sjukskötare trots att hon är 69 år. I oktober i fjol bad Ulla Johansson om att få fortsätta att arbeta i två år efter juli 2011 då hennes anställning tar slut. Men i dag beslöt ÅHS styrelse att hon inte får förlängd tid vid medicinska polikliniken i Mariehamn. -Jag tycker att jag är frisk, och jag känner mig så pass frisk att jag kan jobba ett tag till. Dessutom är den tilltänkta förändringen inte alls är vad jag önskar, säger Ulla Johansson. Förslaget är lagt så att när hon går i pension dras hennes tjänst in, och det är ett sparkrav från ÅHS. Hon funderar nu på om hon ska gå i pension, men hon har även varit i kontakt med privata aktörer.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »