Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 juli, 2011 - 07:18Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Publikrekord på regnig ö i solen

I helgen var det återigen dags för musikfestivalen Island in the Sun på Jurmo. Det var festivalens fjärde år och trots ett bitvis väldigt regnigt väder slog man publikrekord. 600 personer tog sig till den lilla skärgårdsön för att se akter som svenska Billie the vision and the dancers, Slagsmålsklubben och en mängd andra svenska, finska och åländska band och DJ:s. Arrangören Jonas Karlsson var oerhört nöjd med årets festival trots det ostadiga vädret som skapade en del extra arbete. - En regnig festival kräver mer jobb. Vi fick ganska akut säkra elen när regnet kom på fredagen men det ledde ändå inte till några större problem, berättar Jonas Karlsson.Nytt för årets festival var en strandscen som gjorde det möjligt för festivalbesökarna att både bada och lyssna till musik samtidigt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »