Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 9 juli, 2018 - 20:17Uppdaterad: tisdag, 10 juli, 2018 - 16:41
  • Quicklys anläggning i Norrböle. Foto: Malin Lundberg.

Quickly nyanställer tack vare ny stor kund

Quickly Tvättcentral har skaffat sig en ny stor hotellkund i Stockholmsområdet. Vd Anders Boström säger att bolaget under en längre tid har sökt efter nya kunder eftersom man behövt mer tvättvolym.

- Tvätteriet har i dag kapacitet för att ta emot mer tvätt och vi hittar inte de volymerna på Åland. Vår högsäsong är från maj till september men under de andra månaderna har vi lite för lite volymer, säger Boström, som hoppas att den nya kunden ska inverka positivt på Quicklys ekonomi.

- Det har varit några väldigt tunga år för det här tvätteriet. Det här året har börjat betydligt bättre och med det här så är vi en bra bit på väg, säger Boström.

Quickly kommer att sköta transporterna till och från den svenska kunden i egen regi med egna chaufförer, och Boström säger att företaget nu nyanställer.

- Vi tar in ett par chaufförer och ett par personer till tvätteriproduktionen, säger han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »