Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 3 mars, 2015 - 11:40Uppdaterad: måndag, 19 september, 2016 - 10:26

Våra barn och andras ungar

Att som förälder bli kritiserad eller ställd till svars för vad ens barn har gjort är känsligt. Det är utgångspunkten för Yasmina Rezas pjäs Våra barn och andras ungar som i fredags hade åländsk premiär i föreningen Teater Alandicas uppsättning. För regin svarar Robert Liewendahl och på scenen står fyra skådespelare: Jonas Danielsson, Petter Lobråten, Annelie Åkerberg och Heidi Hendersson. Samtalstonen de bägge föräldraparen emellan är inledningsvis artigt behärskad trots att det ena parets son har slagit till det andra parets med en innebandyklubba så framtänderna har skadats. Ganska snart spårar dock allting ur och vem som är solidarisk med vem och vem som anklagar vem växlar raskt. Det är nutid, det är slagfärdigt och rappt, skådespelarinsatserna stabila och igenkänningsfaktorn är hög. Redaktör är Eva Nyberg

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »