Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 31 januari, 2019 - 11:40Uppdaterad: torsdag, 31 januari, 2019 - 11:40
  • Therese Karlsson är glad och förväntansfull inför premiären den 8 mars

Therese Karlsson spränger gränser

Alla mina fiender heter Therese Karlssons kommande föreställning där hon står ensam på scenen, uppbackad av ett tremannaband. Musikaliskt och genremässigt spränger föreställningen gränser.

Det här är ett projekt som har legat och mognat under många år berättar therese Karlsson som har samlat både sånger och texter i byrålådan med tanke på att någongång göra något av dem. När Ida Kronholm och Kulturföreningen Katrina kom med in i bilden som regissör respektive producent tog det hela fart och på den internationella kvinnodagen den 8 mars begås premiären i Alandicas foajé. Humor är ett viktigt element i föreställningen och bara det är skrämmande säger Therese Karlsson som har svårt att genrebestämma vad det är publiken kan förvä'nta sig. Sångerna framförs på italienska, engelska och svenska, en del med alldeles nyskrivna texter. Alla mina fiender är ett av de projekt Therese Karlsson arbetar med under detta år då hon åtnjuter landskapets ettåriga arbetsstipendium.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »