Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 25 februari, 2014 - 11:40Uppdaterad: tisdag, 20 september, 2016 - 12:33

Skuggteater med förrymda bokstäver

Ravn - kanske stannar jag kvar och aldrig kommer jag åter är titeln på Lumparlab teaterförenings nya föreställning för barn som igår testvisades för eleverna i årskurserna 1-4 i Föglö grundskola. Föreställningen innehåller fyra olika berättelser som gestaltas dels av skådespelaren Grete Sneltvedt, dels genom projicering av siluettfigurer som Eva Maria Mansnerus har gjort, med hjälp av starka ficklampor skapas förstorade skuggbilder på väggarna runt publiken. Berättelsen om flickan som försvann in i väggen för att hon var alla så till lags att ingen såg henne längre är ett spår - döden ett annat. Bokstäverna som ramlat ur sitt sammanhang och behöver hjälp att komma på plats ingår också i föreställningen. Redaktör är Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »