Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 januari, 2015 - 11:40Uppdaterad: måndag, 19 september, 2016 - 10:30

Revypremiär på Högtomt

På trettondagsafton var det premiärdags för Revyhallen på Högtomt, i Östra Saltviks ungdomsförenings regi. Efter en paus på sju år bjöd man publiken på revy igen och det var en fartfylld föreställning med mycket sång. Publiken var i högsta grad med på noterna och de tio skådespelarna, både veteraner och nya stjärnskott fick klart godkänt. Viveka Karlsson som Micke B drog de största skrattsalvorna, men Sanna Taskinens och Kecke Lindbloms tolkning av de ansträngda relationerna mellan Sara Kemetter och Petri Karlsson var också mycket uppskattad. Vårdöbron, den dyra lokalproducerade maten, utrensningen av politiskt inkorrekta ord ur sagorna och Putins jaktstuga i Kvarnbo var andra teman sonm de anonyma textförfattarna intresserat sig för. För regin står Julia Westerberg, för musiken John-Adam Sjölund. Redaktör på plats: Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »