Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 20 mars, 2018 - 17:40Uppdaterad: tisdag, 20 mars, 2018 - 17:40
  • Karin Erlandsson med sin tredje vuxenroman Pojken

Pojken - en roman om rädsla och vanmakt

Lagon till litteraturdagarna landade Karin Erlandssons nya spänningsroman Pojken på bokhandelsdiskarna. Det är en direkt fortsättning på Missdåd från 2016, med samma miljö och persongalleri.

Hur går man vidare när modern, familjens nav blivit bragd om livet? Den i Missdåd dödade Monikas familj kämpar för ett liv som knappt längre finns, man kämpar inte tillsammans utan var och en för sig. Fadern går in i djup depression, de bägge tonårsbarnen får reda sig bäst de kan. Samhället, skolan, grannarna, de tidigare vännerna står handfallna bredvid och har ingen hjälp att erbjuda. För sonen går allt i baklås och det är han som är pojken som kommer att sprida rädsla och våld omkring sig. Allt medan århundradets snöstorm korkar igenb den lilla österbottniska staden och får telefonerna att tystna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »