Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 9 april, 2014 - 11:40Uppdaterad: tisdag, 20 september, 2016 - 12:17

Musikalpremiär för ÅMI

På torsdag är det dags för första föreställningen av musikinstitutets stora musikalsatsning Seasons of school i Godbyhallen, inför dryga 700 skolbarn från hela Åland. På fredagkväll ges den första publika föreställningen. Ett fyrtiotal av musikinstitutets elever är involverade i satsningen - det är solister, kör, bandmedlemmar och barnkör. Sångpedagogen Kerstin Olsson är primus motor för projektet och till sin hjälp har hon regissören Arn-Henrik Blomqvist.  Det ligger mycket arbete bakom den föreställning som nu ska visas upp, men deltagarna intygar att det har varit jätteroligt att jobba fram den tillsammans. Kulturen bjuder idag på ett reportage från en av de sista repetitionerna inför premiären. Redaktör är Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »