Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 4 mars, 2015 - 11:40Uppdaterad: måndag, 19 september, 2016 - 10:25

Lejonkungen i åländsk tappning

Om drygt två veckor har Ålands projektkör premiär av sin musikföreställning En värld full av liv på Alandicas stora scen. Det är en bearbetning av Disneyfilmerna om lejonungen Simba som är förutbestämd att bli kung över lejonriket men som drivs bort av sin maktlystne farbror Scar och växer upp hos en surikat och ett vårtsvin, Timon och Pumba. För manus och regi svarar Isabella Sarling, producent är Johanna Grüssner. På scenen står ett hundratal vuxna sångare plus en barnkör och en ungdomskör, ett tiotal solister och några skådespelare i talroller samt dansare. Hela detta myller av personer är därtill klädda i färgstarka afrikanska tyger, direktimporterade från Tanzania. I helgen var det repetioner och Kulturen var där. Redaktör är Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »