Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 4 december, 2014 - 11:40Uppdaterad: tisdag, 20 september, 2016 - 10:36

Högskolekurs om självstyrelsefrågor över Internet

Internet ger begreppet distansstudier en ny dimension. I vår erbjuder Ålands fredsinstitut en högskolekurs om självstyrelse generellt och Ålandsexemplet speciellt och riktar sig till universitetsstuderande och andra intresserade över hela världen. Kursen har förberetts under många års tid just eftersom det funnits en efterfrågan på mer information om självstyrelsefrågor från människor som inte själva har möjlighet att resa hit och bekanta sig med hur det fungerar på Åland. Det berättar Sarah Stephan som själv är doktorand i forlkrätt vid Åbo Akademi och forskare på Ålands fredsinstitut. Det är hon som tillsammans med fredsinstitutets direktör Sia Spiliopoulou håller i kursen. Redaktör är Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »