Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 10 december, 2014 - 11:40Uppdaterad: tisdag, 20 september, 2016 - 10:33

Flykt på litteraturdagarna 2015

Flykt från misär och förtryck och flykt från verkligheten men från döden kan ingen fly. Det är några av ingångarna på det övergripande temat flykt som kommer att ventileras under 2015 års upplaga av Mariehamns litteraturdagar. Författarlistan är nu komplett med elva finlandssvenska och nio rikssvenska författare, en del av dem med en bakgrund som flyktingar. Därtill en islänning och en egyptisk musiker på flykt. Fantasy och litteratur för unga vuxna, Österbotten som litterär plats för dem som de facto lämnat det är andra teman. Någon litterär supé blir det inte mer - istället inleds ett samarbete med stadens krogar samtidigt som kvällsprogrammet pål ördag senareläggs, till efter middagen. Och detta är sista gången litteraturdagarna ordnas i stadsbibliotekets regi - nu testamenteras evenemanget till en förening. Redaktör är Eva Nyberg

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »