Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 22 februari, 2021 - 13:14Uppdaterad: måndag, 22 februari, 2021 - 14:11
  • Teater Alandicas Grease skulle egentligen ha framförts redan förra hösten. Foto: ÅRTV

Teaterföreställningar skjuts på framtiden

Med anledning av coronasituationen skjuts två teaterföreställningar på framtiden.
 

Teater Alandicas uppsättning av Grease, regisserad av Robert Liewendahl, skjuts upp för andra gången, och planeras nu istället spelas från mitten av oktober.

- Vi tar det säkra före det osäkra och skjuter fram det så långt att vi kan hoppas på att fler då har blivit vaccinerade och läget har förbättrats. Produktionen tar nu en paus och återgår till att repetera i september, säger Robert Liewendahl.
Den som redan köpt biljett kan antingen lösa in den, eller behålla den, i vilket fall den gäller för föreställningen som ges på motsvarande veckodag i oktober.

Även Åbo svenska teaters uppsättning av Ken Ludwigs Baskerville – Ett fall för Sherlock Holmes, som skulle ha getts på Alandica i början av mars skjuts fram. De nya datumen är tisdagen den 4 och onsdagen den 5 maj.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »