Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 december, 2017 - 10:45Uppdaterad: måndag, 18 december, 2017 - 10:47
  • Ronnie Svenblad tar över ansvaret för Visor så in i Norden av Torbjörn Engman.

Svenblad tar över visfestival

Ronnie Svenblad tar över som festgeneral för Visor så in i Norden. Torbjörn Engman, som lett arbetet sedan starten 1997, säger att han under flera år känt att det är dags att lämna över till någon annan.

Ronnie Svenblad har själv uppträtt flera gånger på festivalen och tackade nästan direkt ja då han blev tillfrågad att ta över.

- Jag tror inte det blir någon gigantisk skillnad åtminstone det första året, säger Ronnie Svenblad.

En idé som både Ronnie Svenblad och Torbjörn Engman funderat på är att utvecka festivalen så att besökarna kan erbjudas en helhetsupplevelse så att de förutom festivalen också får se mer av skärgården.

Ronnie Svenblad har under många år varit aktiv inom åländskt musikliv både i dans- och coverband. Han flyttade år 2001 till Falun där han också är med och arrangerar en musikfestival.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »