Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 19 februari, 2019 - 13:45Uppdaterad: tisdag, 19 februari, 2019 - 14:19
  • Tessa Nordlund drev Tsarevna i sex år. Foto: Eva Nyberg

Kritik mot planer för post-och tullhus

De har överhuvudtaget inte lyssnat på de synpunkter jag med sex års erfarenhet som krögare i Eckerö post-och tullhus har framfört – ändå har de mage att påstå att de gjort det.

Tessa Nordlund som drivit Tsarevna är rejält irriterad över den bild som fastighetsverkets VD Stefan Rumander gav inför pressen senaste vecka då omdisponeringen av utrymmena i post-och tullhuset presenterades.

- Flytten av köket är rena kapitalförstöringen och gagnar inte restaurangverksamheten säger hon. Under alla år vi har drivit Tsarevna har vi tagit emot hela busslaster som har ätit i restaurangen påpekar hon – det som angavs som skäl för varför köksflytten behövde göras. De utrymmen som Tsarevna genom åren försökt få tillgång till, bastuavdelningen med ett rum som kunde vara konferensutrymme, görs nu till stipendiatbostad.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »