Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 6 april, 2021 - 11:05
  • Walle Wahlsten. Foto: ÅRTV

Walle kom långt - men inte hela vägen - i The Voice

Trots att han gav ett framträdande som fick delar av juryn att ställa sig upp och applådera slutade Walle Wahlstens resa i musiktävlingen The Voice i helgen.

Walle kom fram till kvartsfinalen, där han framträdde med Bruce Springsteens låt "Dancing in the Dark".
- Det var kanske inte den låt jag helst hade framträtt med, det hade passat bättre med något mer emotionellt. Men det funkar så att man ger producenterna förslag på vilka låtar man kunde tänka sig att sjunga, och så väljer de utgående ifrån det, säger han.

Trots det blev hans framträdande hyllat, och han är på det stora nöjd med sin insats.
- Det är klart att det kändes tråkigt att ha åkt ut just då och dagen efter. Men det gick över. Lite lättad är jag över att det är över nu för det har ju gått fem, nästan sex månader sedan jag anmälde mig, och det har varit mycket arbete kring det, säger han.

Han riktar också ett stort tack till den åländska publiken.
- Mycket bygger ju ens framgång i programmet på hur många det är som röstar på en, och där vet jag att jag har fått mycket röster från ålänningarna, och mycket stöd och positiva meddelanden. Jag är väldigt tacksam, säger Walle Wahlsten, som nu återgår till att arbeta med Robert Liewendahls uppsättning av musikalen Grease, en sjuttiotals-spelning på Alandica och ett nystartat band.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »