Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 19 april, 2021 - 11:43Uppdaterad: måndag, 19 april, 2021 - 11:45

Sjöjungfruloppet virtuellt i år

- I år arrangerar vi det så att man själv får välja var man springer och sen rapporterar in med foto för att registreras, berättar Hanna Sivén-Bell som är en av arrangörerna vid Ålands Motionsförbund r.f.

Sjöjungfruloppet arrangeras virtuellt den 7 till 8 maj.  Också i år har arrangörerna valt att hålla loppet virtuellt.

Alla får delta och man väljer själv var man springer eller går och gör de när som helst under dessa två dagar. Deltagarna väljer mellan 5 och 10 km, meddelar Ålands Motionsförbund.

Anmälan sker via Ålands Motionsförbund hemsida och man kan anmäla sig ända fram till loppdagen. Loppet är gratis och alla deltagare som skickar in bevis på sitt lopp tävlar om att vinna en cykel värd 600 €.

För att kunna vara med i utlottning krävs att man loggar in sitt lopp med en klocka eller app i telefonen, tar en bild på detta och skickar in till Motionsförbundet

http://www.motion.ax/evenemang/sjojungfruloppet-2021

 

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »