Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 juni, 2023 - 13:15Uppdaterad: onsdag, 7 juni, 2023 - 13:19
  • Fredrik Rosenqvist, foto Kjell Brändström.

Politiska ramar för hållbart näringsliv i fokus idag på Alandica

Hur kan det åländska näringslivet bli mer hållbart, och hur kan en hållbar näringspolitik se ut? Det var ett par av frågeställningarna i dag onsdag då de åländska partierna diskuterar näringspolitik på Alandica. 

 

Till studion kom Fredrik Rosenqvist som är målansvarig för hållbar konsumtion och produktion inom projektet Bärkraft och tillsammans med Carolina Sandell är moderator för dagens samtal.

– Vi har inget svar idag på hur man bedriver och skapar en hållbar näringspolitik så vi hoppas på goda idéer av politikerna som är på plats, säger Fredrik Rosenqvist.

Ofta i den politiska debatten blir det väldigt mycket fokus på allt det som är dåligt och svåruppnåeligt, idag är det dags att fokusera på det positiva menar han.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »