Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 23 augusti, 2018 - 12:15
  • Kee Eriksson koordinerar 15-årsjubilerande föreningsevenemanget Möjligheternas torg. Foto: Mariana Olofsson

Möjligheternas torg 15-årsjubilerar

Efter 15 år är evenemanget Möjligheternas torg fortfarande välbesökt och lika viktigt för de åländska föreningarna och medlemmarna nu som då. Programmet på lördag kommer att bjuda på några överraskningar, och det blir en hel del roliga aktiviteter för de unga besökarna.

Evenemanget Möjligheternas torg firar 15-årsjubileum och går av stapeln 11.00-15.00 med ett 15-tal representerade föreningar på torget i Mariehamn på lördag. Årets tema är "Alla kan växa", och hänvisar till att ung som gammal kan fortsätta växa som människa genom nya aktiviteter, workshops och kurser som de cirka 800 olika åländska föreningarna ordnar varje år. Gomorrons programledare Mariana Olofsson pratade med evenemangskoordinatorn Kee Eriksson i studion för att höra mera om evenemanget och om hur programmet ser ut på Möjligheternas torg i år. Kee, som har flera års erfarenhet av att vara med och arrangera evenemanget, säger att det är speciellt viktigt för pensionärer att deras föreningar hålls aktiva.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »