Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 juli, 2020 - 10:48
  • Tidens Brus sjöng sånger om hav och människor vid Lökholmen. Foto: Victor Enberg
  • Rebecka och Mikael Himmelstrand spelade covers av poplåtar vid Norsträsk. Foto: Victor Enberg
  • Gunilla Olsson ställde ut akvareller och akrylmålningar vid Kullbacka. Foto: Victor Enberg

Coronapandemin hindrade inte Geta poesi och visa

Geta poesi och visa arrangerades under söndagen och är ett av få kulturevenemang som inte varit tvugna att ställa in på grund av coronapandemin.

För att genomföra evenemanget valde man att dela upp de olika framträdandena och utställningarna på sex olika platser. Marianne Häggblom och Kim Hansson har arrangerat tillställningen sedan 1994 och var glada att man kunde utföra tillställningen även i år.

- Under alla åren har vi haft en tradition att ha många av evenemangen utomhus, så för oss var det inte en främmande lösning. Det är lätt att hålla avstånd utomhus, säger Marianne Häggblom.

På de sex platserna man spritt ut eventet kunde besökarna ta del av bland annat musik, utställda målningar och diktuppläsning.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »