Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 4 april, 2019 - 15:50Uppdaterad: torsdag, 4 april, 2019 - 15:57
  • Avslutningskalas för projektet Vi sjunger tillsammans

Vi sjunger tillsammans

Under hösten och vintern har elever i med utvidgad musik i Strandnäs skola och boende på Odalgården träffats för att sjunga tillsammans. Idag var det dags för avslutning med musikcafé i Strandnäs skola.

Att träffas över generationsgränser är bra och att sjunga tillsammans gör träffarna ännu bättre. Det är elever med utvidgad musik i Strandnäs skola och de boende på äldreboendet Odalgården överens om. De har under hösten och vintern träffats vid fyra tillfällen för att sjunga tillsammans.
Initiativtagare till projektet är musikläraren Patricia Bergroth som är nöjd med vad det har givit deltagarna.
- Sångerna de unga och gamla sjungit tillsammans har varit av både gammalt och lite nyare snitt och det råder ingen tvekan om att sångstunderna tillsammans har varit berikande för alla, säger hon. Och idag avslutades projektet med musikcafé i skolan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »