Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 3 april, 2024 - 09:39Uppdaterad: onsdag, 3 april, 2024 - 10:00

Hoppas kommuninvånarna vill bidra till nya stolar till Valborg

Lemlands ungdomsförenings nya styrelse har startat upp året med visioner och uppkavlade ärmar. Nu hoppas man att privatpersoner och företag i kommunen vill bidra till inköp av nya stolar till ungdomslokalen Valborg.

Ungdomslokalen behöver rustas upp för att bli mer attraktiv som festlokal för folk som vill hyra den. Bland annat behövs nya stolar, berättar styrelsemedlemmen Maria Granholm som från och med årsskiftet innehar den helt nya posten sociala medier-ansvarig i föreningen. I Lemlands ungdomsförenings nya styrelse är alla utom en kvinnor, men med tiden hoppas hon könsfördelningen ska bli jämnare. Gott om planer och visioner är det i alla fall inför året. I helgen blir det till exempel gästspel av Kappsäcksteatern med pjäsen De tre önskningarna.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »