Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 13 november, 2023 - 16:01Uppdaterad: måndag, 13 november, 2023 - 16:02
  • Tony Martinsson och Niclas Laaksonen vid Grelsby sjukhus Foto: Josefina Jansson

Spökjakt i Grelsby gamla mentalsjukhus

Det övernaturliga fascinerar många och ett flertal olika företag tjänar även pengar på folks sökande efter svaren på vad som egentligen händer efter döden.

Bröderna Tony Martinsson och Niclas Laaksonen har jobbat med sitt företag LaxTon Ghost Sweden i snart tio år och filmar i direktsändning när de gör så kallade utredningar av hus och platser med hjälp av teknisk utrustning för att leta efter paranormal aktivitet.
De producerar också tv-serien Spökjakt samt podden Spökjakt på riktigt. 

I helgen besökte de Åland för första gången och vi träffade dem i Grelsby på fredagseftermiddagen och för de som följde direktsändningen i fredags kväll så såg man att det inte blev några kastade tegelstenar eller synliga spöken, men nog en spännande sändning som låter betraktaren själv göra sin tolkning om vad man riktigt upplevde. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »