Publicerad: måndag, 31 juli, 2017 - 14:50Uppdaterad: måndag, 31 juli, 2017 - 15:34
  • IFK förlorade helgens bortamatch mot FC Lahti. Arkivbild.

Helgens sport

Det spelades bland annat flera fotbollsmatcher och ett guld i bänkskytte bärgades under helgen. Vi börjar med fotboll och IFK Mariehamn.

IFK förlorade helgens bortamatch mot FC Lahti med 2-6. IFK tog ledningen i mitten av första halvlek genom Robin Sid men släppte in fyra mål under halvlekens sista 15 minuter. Robbin Sellin reducerade till 2-4 i mitten av andra halvlek men under de sista minuterna släppte IFK in två mål till som fastställde resultatet. I intervjun hör ni IFK:s assisterande tränare Daniel Norrmén berätta om första halvleken.