Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 28 juli, 2023 - 17:45Uppdaterad: lördag, 29 juli, 2023 - 15:08
  • Danny Saucedo. Foto: Anton Jordås

Danny Saucedo i studion

Danny spelar på Rock off-festivalen ikväll 21:00, men han hann förbi Åland idag för att berätta mer om sig själv och sin karriär. 

Han är 37-åringen som både programlett melodifestivalen och tävlat i den. Dels som soloartist dels tillsammans med E.M.D. Han har gjort let's dance och så mycket bättre, han har gjort egna shower och är just nu ute på sommarturné med bandet ”Pink Noise” på festivaler runt om i Sverige. Vi går igenom hur allt började och vad publiken kan förvänta sig ikväll. Vi hinner också prata om hur Danny har det på gymmet samt hans bakgrund som körsångare i kyrkan. Dessutom reder vi ut vad grejen med hatten är, som blev känd i och med hans framträdande i årets final av melodifestivalen. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »