Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 24 april, 2018 - 16:20Uppdaterad: tisdag, 24 april, 2018 - 16:22
  • Fr.v Konferensansvarig Anna-Lena Svenblad, i mitten två elever från Hospitality management-programmet och Susanne Olofsson, programansvarig.

400 JCI-medlemmar gästade Åland

I helgen så arrangerade JCI Mariehamn den stora årliga konferensen för JCI Finland, och Åland Idag gjorde ett besök på fredagen när allt drog igång.

I helgen så gästades Åland och Mariehamn av 400 medlemmar från JCI Finland, och det var JCI Mariehamn som höll i det hela. Susanne Olofsson som var programansvarig säger att man började programmet redan på Amorella, allt för att locka fler besökare. Just avståndet kan vara en utmaning, och det försökte man lösa med aktiviteter från start. På vad syftet med hela konferensen är säger Olofsson såhär:

- Framförallt handlar det om att nätverka, att skapa nya kontakter. Både inom Finland och internationellt.

Anna-Lena Svenblad var konferensansvarig och säger att det var många arbetstimmar som lades på konferensen, en särskilt stor utmaning eftersom allting sker på frivillig basis. Bara i Mariehamn bestod funktionärskåren av 40 personer.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »