Publicerad: lördag, 13 april, 2024 - 19:56Uppdaterad: söndag, 14 april, 2024 - 13:34
  • Bilden är från en träningsmatch på hemmaplan tidigare i år.

IFK dam och JIK herr förlorade seriepremiärer

IFK Mariehamns fotbollsdamer förlorade seriepremiären i division 3 med 1-4 mot LiePa på bortaplan.

Hemmalaget tog ledningen efter en dryg kvart men IFK kvitterade genom Tilda Engström efter 35 minuter. Den ställningen stod sig halvleken ut.

Under de första tio minuterna i den andra halvleken gjorde LiePa tre mål och matchen var avgjord.

IFK har ytterligare två bortamatcher innan det är dags för den första hemmamatchen lördagen den 4 maj.

I herrarnas division 5 förlorade även Jomala IK premiären när TuNL vann med 3-2 i Åbo.

Trots att JIK hade ledningen med både 1-0 genom Rickard Knight och 2-1 genom Gustav Blomberg blev det förlust när hemmalaget kom i kapp båda gångerna och sen gjorde segermålet.

Inkommande lördag är det dags för hemmapremiär när KuuLa kommer på besök till Vikingavallen.