Publicerad: lördag, 21 januari, 2012 - 23:14Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Uddamålsförlust för BK NGD<br>mot serieledarna

Innebandy:Det blev en uddamålsförlust med 1 - 2 när BK NGD i lördagens kvällsmatch mötte serieledarna Sheriffs i damernas division 2. Sheriffs öppnade matchen tufft och tog ledningen redan i den sjätte minuten av första perioden och i den åttonde minuten utökade man ledningen med ytterligare ett mål. NGD fick dock ordning på sitt spel och lyckades stänga till bakåt. I matchens andra period fick NGD en straff som man dock inte lyckades förvalta och perioden förblev mållös. Knappt tre minuter in i den tredje perioden sköt Sarah Holmberg NGD:s enda mål.