Publicerad: torsdag, 25 augusti, 2011 - 08:09Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:20

Stefan Mattsson vann ÅM i rullskidor

I Lemland avgjordes i går kväll de åländska mästerskapen i rullskidor. 18 tävlande med både rullskidor och inlines hade tagit sig till Bengtsböle för att tävla i i 30 kilometer fristil och 15 kilometer i motionärsklassen. Snabbaste ålänning blev Stefan Mattson på tiden 55,33, näst bäst var Lennart Holmström och på tredje plats kom Isak Holmström, alla tre från Jomala IK. Men allra snabbast åkte Tomas Ramstedt från Pargas, som varit med i finska landslaget tidigare. Han var inte med själva tävlingen utan körde loppet som en del i sin träning och tog sig runt banan på 51 minuter och 33 sekunder.