Publicerad: lördag, 11 februari, 2012 - 18:35Uppdaterad: tisdag, 30 augusti, 2016 - 10:18

Skidor: Åländska medaljer i FSSM i Närpes

Lördagen blev en framgångsrik dag för de åländska skidåkarna i de Finlandssvenska skidmästerskapen (FSSM) i Närpes.I klassen herrar 55, 5 km, segrade Stig Orre på tiden 15.26,2 medan Per-Erik Lindholm knep bronset på 16.47,0 och med den tiden var han knappt 4 sekunder från silvret. På femte plats återfinns Bror-Gustav Haasiosalo på 17.12,4.I klassen herrar 45, 5 km, blev Lennart Holmström tvåa på tiden 14.26,9 en tid som var drygt 20 sekunder sämre än segertiden.I klassen damer 15 tog Jenny Fellman hem bronset med tiden 17.22,5 på den 5 km långa banan.I klassen herrar 17 år skidade man 10 kilomeret och Isak Holmström slutade 4:a i tävlingen på 31.12,1. Han hade drygt 21 sekunder upp till en pallplats.